Thuis

Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Opgericht in 1956, is de Algemene Auto de Werkeninstallatie van Jinan, de voorganger van Co. van de de Vrachtwagengroep van China Nationaal Op zwaar werk berekend, Ltd (SINOTRUK), de wieg van de op zwaar werk berekende de vrachtwagenindustrie van China ′ S. De werkzaamheden vervaardigden VRACHTWAGEN van vrachtwagen-HUANGHE JN150 8T van China de eerste op zwaar werk berekende in 1960, en legden een op zwaar werk berekend vrachtwagenproject van STEYR in 1983 voor als de onderneming van China ′ S eerste die in het buitenland zware vrachtwagen productietechnologieën van in een globale manier introduceerde. SINOTRUK werd gevestigd na de hervorming en het herstructureren in 2001, en is een binnenlandse en overzee beroemde op zwaar werk berekende vrachtwagen R&D en productieconglomeraat na een dozijn jaar van ontwikkeling geworden. Wij hebben aanvankelijk een internationaal platform door de rood-spaanderlijst in Hong Kong in 2007 gebouwd; In 2009, smeedden wij een strategisch partnerschap met de Mens dat houdend een staak 25%+1 in Beperkte SINOTRUK (Hong Kong), en geïntroduceerde de motortechnologieën van D08, van D20 en D26-, het middelgrote & op zwaar werk berekende vrachtwagenas technologieën en corresponderen

voertuigtechnologieën, die stevige fundamenten voor onze ontwikkeling leggen op lange termijn. Vandaag, zijn wij de vrachtwagen van China ′ S grootste zware productiebasis geworden die een opmerkelijke bijdrage tot de ontwikkeling van de op zwaar werk berekende de vrachtwagenindustrie van China ′ S en economische bouw heeft geleverd.

Aangezien na de hervorming en het herstructureren, wij in onafhankelijke innovatie hebben voortgeduurd, paste krachtig de strategie om in technologie toe te leiden en bouwen kernconcurrentievermogen met onafhankelijk intellectuele eigendom, zo wordend een onderneming met de meeste octrooien in de autoindustrie van China. SINOTRUK die het technische Ontwikkelingscentrum, onder de Groep van China ′ S eerste nationaal collectief technisch centrum, heeft een testlaboratorium door China wordt geaccrediteerd de Nationale Erkenningsraad voor Laboratoria, om voertuigen, motor, delen en materiële processen, eigen verfijnd verwerking en het testen materiaal te ontwikkelen en kan testen, en aan geavanceerde wereldnormen in termen van materiaal zoals motor, voertuig, delentrilling en het materiaal van de sterktetest beantwoord. In 2009, op goedkeuring door de Staat, werd het Nationale Op zwaar werk berekende Onderzoekscentrum van de Vrachtwagentechniek ingehuldigd in SINOTRUK, die functies zoals technisch R&D, toepassingsdemonstratie, voltooiingspopularisering en de technische dienst in de op zwaar werk berekende de vrachtwagenindustrie van China onderneemt.

Wij organiseren hoofdzakelijk de ontwikkeling, de productie en de verkoop van vrachtwagens, speciale vrachtwagens, bussen, speciale voertuigen, motoren en motoreenheden, autodelen en speciale chassis. Wij hebben voertuigondernemingen de Vrachtwagenco. van SINOTRUK Jinan, Ltd, Commercieel de Vrachtwagenco. van SINOTRUK Jinan, Ltd, Speciaal het Voertuigco. van SINOTRUK Jinan, Ltd en Light-duty Vrachtwagenafdeling omvatten; motorondernemingen met inbegrip van van van van de Machtsco., Ltd en SINOTRUK Hangzhou van SINOTRUK Jinan de Motorco., Ltd; een asonderneming - de As van SINOTRUK Jinan & Transmissieco., Ltd; evenals transmissieondernemingen met inbegrip van Jinan-Transmissieafdeling en Datong-Toestelco., Ltd. Wij zijn een conglomeraat van het alle-reeksenbedrijfsvoertuig met merken zoals Sitrak, Howo, Steyr, Huanghe-Bevelhebber, Gouden Prins, Hohan, Wangpai, Folor, Wero, evenals een onderneming met de volledigste waaier van aandrijvingstypes en bevoegdheden in de zware de vrachtwagenindustrie van China geworden. Onze belangrijke assemblage, met inbegrip van de in eigen land geavanceerde dieselmotoren van D10 en D12-, het gasmotoren van T10 en T12-en internationaal geavanceerde MC05, MC07, MC11 en MC13 Europa ll-v motoren gaat van 14Ohp tot 580hp in termen van macht; de in series vervaardigde verminderingsassen in één stadium van wereldklasse, de assen van de wielvermindering en 16.5in22.5in schijfremmen; de in series vervaardigde enig-countershaft-uitgekozen synchroniseur-opgezette transmissies, de tweeling-countershaft-samengebrachte transmissies, en AMTs met 5, 6, 7, 8, 10, 12 en 16 toestellen, hebben een gouden keten die van de machtsindustrie uit wereld geavanceerde motoren, trekkrachtkoppelingen, transmissies en aandrijvingsassen bestaan gevormd. Ook, hebben wij 3 automatische lichaam het stempelen lijnen, 8 lijnen van het cabinelassen, 12 cabine het schilderen lijnen en 9 voertuiglopende band, het waarvan materiaal aan geavanceerde internationale normen heeft beantwoord.

Met overweldigende superioriteit in technologie en markt in de op zwaar werk berekende vrachtwagenindustrie, hebben wij wezenlijke verkoop in binnen- en buitenland, en uitgevoerde producten aan meer dan 90 landen die bereikt, dus als nationale basis van de voertuiguitvoer door de Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie en het Ministerie van Handel worden geaccrediteerd. Ook, hebben wij titels zoals de „Nationale Gevorderde Organisatie van de Basispartij“, „Nationale Beschaafde Entiteit“, „Chinees Beroemd Product“, „Chinese Eminente Innovatieve Onderneming“, „Geloofwaardigste Onderneming van China de“ en „de Eerste Groep van China 2A-Ondernemingen in Kwaliteit en Kredietbeheer“ geëist.

Ons het werkidee voor 2020 en voorbij: krachtig stijgt het ten uitvoer leggen van het grote project die van „tweede opstarten van bedrijven“, de nieuwe stijging van het niveau van internationale en binnenlandse verrichtingsnetwerken, nieuwe verwezenlijkingen in de bouw van capaciteit door kwaliteitsmerk naar voren schuiven, de nieuwe wijze om het mechanisme van kostenvermindering te bouwen en voordeel, en de nieuwe verwezenlijking van het versterken van beheer, het raffineren van processen, het verhinderen van risico's en het ontwikkelen van duurzaam, en constant het samenstellen van nieuwe hoofdstukken van wetenschappelijke ontwikkeling, waarbij nieuw succes wordt bereikt.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Maart 1953: Goedgekeurd door Ministerie van Vervoer, de AutodieReparatie van Jinan en Delenfabriek in Jinan-Stad, Shandong-Provincie wordt opgericht.

De glorierijke geschiedenis van SINOTRUK (CNHTC) begint hier

 

China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Jinan Automobile Sales Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SINOTRUK, CNHTC, HOWO, HOWO A7, STEYR, SITRAK

Aantal werknemers : 11000~12000

Jaarlijkse omzet : 14.2 billion-15 billion

Opgericht Jaar : 1956

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Certificaten China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Certificaten China Jinan Automobile Sales Co., Ltd. Certificaten